Home WIA Nieuws Producten Support Aanvraag Evenementen Contact

Onze Producten
3D Printers
3D Tekenen
Ingenieuser: In beweging zetten
Ingenieuser: Onderzoeken & presenteren
Ingenieuser: Tekenen & ontwerpen
Ingenieuser: Graveren & Produceren
Interactieve Schoolborden
Laatste Nieuws
Laatste nieuws
WIA Educational
Bedrijfsprofiel
Training
On-line Support
 
Ingenieuser dé oplossing voor techniek in het Basisonderwijs

Sinds 2001 heeft het ministerie van OC&W samen met technische bedrijfstakken besloten dat er een grote behoefte is aan meer aandacht voor techniek en technologie in het basisonderwijs. Enerzijds om leerlingen in een vroeg stadium een goed beeld te geven van techniek en technologie en het nut ervan voor onze maatschappij. Anderzijds omdat techniek een zeer goed middel is om een eigentijdse leeromgeving te creëren.


Door het boven genoemde gegeven wilt WIA Educational inspringen op deze gedachten en bijdragen aan het verbeteren en uitdagender maken van techniek in het Basisonderwijs. Naar onze mening kan techniek op een nog leukere en leerzame manier worden ingezet om de leerlingen te enthousiastmeren.


Wij hebben zowel een volledige oplossing “Ingenieuser” voor het basisonderwijs en een aanvulling van losse werkplekken op reeds aanwezige methoden. Met het 3D tekenen “Spaceclaim”en het 3D printen zetten wij in op de techniek in de toekomst. Wij hebben Nederlandstalig, uitdagend, innovatief en actueel lesmateriaal om de leerling te betrekken bij techniek. De combinatie van het zelf tekenen van een ontwerp en het produceren ervan maakt het voor de leerlingen erg leuk om iets tastbaars te maken.

 

 

Bent u nieuwsgierig en enthousiast geraakt, maak dan nu een afspraak. Iedere vrijdag vanaf 9.30 uur ’s morgens kunt u al onze oplossingen in bedrijf  zien in ons democentrum in Rotterdam-Hoogvliet aan de Koddeweg 39. Gemakkelijk per auto (A15) en per openbaar vervoer (trein en metro) te bereiken. Graag tijdig aanmelden, per mail info@wiaeducational.nl of per telefoon 010-5011313.


Informatie
Vraag direct informatie of een demonstratie aanVraag direct informatie of een demonstratie aan
010-5011313
EvenementenVolg ons op
Volg ons op Twitter
WIA Educational BV | Koddeweg 39 | 3194 DH | Hoogvliet Rotterdam | 0031-(0)10-5011313 | 0031-(0)10-5014715 | info@wiaeducational.nl