Home WIA Nieuws Producten Support Aanvraag Evenementen Contact

Onze Producten
3D Printers
3D Tekenen
Ingenieuser: In beweging zetten
Ingenieuser: Onderzoeken & presenteren
Ingenieuser: Tekenen & ontwerpen
Ingenieuser: Graveren & Produceren
Interactieve Schoolborden
Laatste Nieuws
Laatste nieuws
WIA Educational
Bedrijfsprofiel
Training
On-line Support
 
Landelijke Bijeenkomst Technologie

Op woensdag 10 april a.s. was het weer zover! De landelijke bijeenkomst van het Platform Technologie in Garderen.

 

Op deze dag hebben wij als leverancier weer de mogelijkheid gehad om met zowel nieuwe als bestaande relaties onze kennis en ervaring te delen.

 

Ook bij deze bijeenkomst hebben we de docenten met een nieuwe werkplek mogen laten kennismaken; WIA Desktop Lasermachine.

 

Met de WIA Desktop lasermachine kan er zowel gesneden als gegraveerd worden door 8 mm acryl, leer, hout, textiel, papier en karton. Het is zelfs mogelijk om aluminium, RVS en glas te bewerken doormiddel van telegraveren.

De WIA Desktop lasermachine beschikt over een tafel welke in hoogte verstelbaar is, belangrijk voor grotere werkstukken en heeft een oppervlak van 400 x 300 mm en een lasersterkte van 40 watt.

 

De WIA Desktop Lasermachine sluit één op één aan op de visie welke wij hebben op het technologisch onderwijs van nu en in de toekomst. Om meer inzicht te krijgen wat deze visie precies is, raden wij u aan om via deze link de column “iedere leerling zijn eigen fabriek” te lezen.


 

 


Informatie
Vraag direct informatie of een demonstratie aanVraag direct informatie of een demonstratie aan
010-5011313
EvenementenVolg ons op
Volg ons op Twitter
WIA Educational BV | Koddeweg 39 | 3194 DH | Hoogvliet Rotterdam | 0031-(0)10-5011313 | 0031-(0)10-5014715 | info@wiaeducational.nl