Home WIA Nieuws Producten Support Aanvraag Evenementen Contact

Onze Producten
3D Printers
3D Tekenen
Ingenieuser: In beweging zetten
Ingenieuser: Onderzoeken & presenteren
Ingenieuser: Tekenen & ontwerpen
Ingenieuser: Graveren & Produceren
Interactieve Schoolborden
Laatste Nieuws
Laatste nieuws
WIA Educational
Bedrijfsprofiel
Training
On-line Support
 
WIA Educational lanceert nieuwe uitdagende technische werkplek die nog beter aansluit bij de vervolgopleiding

Wij gaan in 2013 fris van start. Het komende jaar valt er van onze kant veel te verwachten. Zo kunnen we met trots mededelen dat naast de educatieve WIA 3D printer er een nieuwe werkplek vanaf eind januari mogen introduceren. De WIA lasermachine (desktop model).


Deze werkplek is erop gericht om de leerling de basisprincipes van het CADCAM ontwerpproces bij te brengen. WIA Educational levert voor deze werkplek software en hardware. Tevens geeft ook deze software de mogelijkheid om virtueel te bekijken hoe de lasermachine zijn ingelezen of zelfontworpen bestand uitsnijdt of graveert.

 

Deze relatief nieuwe vorm van bewerking geeft de leerling de mogelijkheid om te zien hoe de toekomst op het gebied van laser bewerking eruit ziet. De combinatie van lasermachine met WIA laserSIM zorgt ervoor dat er een volwaardige werkplek staat.


Kom onze vernieuwde werkplekken bekijken op de NOT van 22 t/m 26 januari. Registreer uzelf via de onderstaande button en maak kans op een educatieve 3D printer.

 


Informatie
Vraag direct informatie of een demonstratie aanVraag direct informatie of een demonstratie aan
010-5011313
EvenementenVolg ons op
Volg ons op Twitter
WIA Educational BV | Koddeweg 39 | 3194 DH | Hoogvliet Rotterdam | 0031-(0)10-5011313 | 0031-(0)10-5014715 | info@wiaeducational.nl